Vacature: jurist arbeidsrecht 

Arbeidsrechtservice groeit!
Arbeidsrechtservice is een nieuwe en unieke dienst van Advocatenkantoor Berden, speciaal ontwikkeld voor ondernemers, HR-professionals en accountantskantoren. Dankzij onze juridische kennis van het arbeidsrecht kunnen wij onze cliënten in een vroeg stadium voorzien van de juiste informatie en van deskundig advies, afgestemd op hun situatie. Met onze vakkundige en behulpzame werkwijze ontzorgen wij organisaties. Wij zorgen ervoor dat zij juridisch sterker staan in elke arbeidsrechtelijke situatie en dat zij de juiste kaarten in handen hebben. Indien de situatie daarom vraagt kunnen onze cliënten gebruik maken van de diensten van een in het arbeidsrecht gespecialiseerde advocaat van Advocatenkantoor Berden, tegen een gereduceerd uurtarief.

Onze dienstverlening kent momenteel een groei en wij gaan uitbreiden. Om onze cliënten nog beter van dienst te kunnen zijn en onze organisatie nog verder uit te breiden, zijn wij op zoek naar:

Een (ervaren) jurist/paralegal (WO of HBO) arbeidsrecht
Ons team staat ondernemers, HR-professionals en accountantskantoren bij in het arbeidsrecht. Binnen het team wordt nauw samengewerkt, maar ieder teamlid is ook zeer zelfstandig. Je draagt zelf de verantwoordelijkheid voor het (telefonisch) beantwoorden van arbeidsrechtelijke vragen van onze cliënten. Je stelt arbeidsrechtelijke artikelen en blogs op, geeft arbeidsrechtelijk advies en werkt mee aan het uitvoeren en ontwikkelen van periodieke webinars/kennisclips en houdt de arbeidsrechtelijke modellen en stappenplannen up-to-date. Tot het takenpakket behoort ook de juridisch inhoudelijke ondersteuning van de advocaten bij de uitvoering van de (arbeidsrechtelijke) procespraktijk inclusief de administratieve afwikkeling hiervan voor zowel Arbeidsrechtservice als Advocatenkantoor Berden.

Voor onze vacature gelden de volgende vereisten

  • Je bent bedreven in en hebt passie voor het arbeidsrecht.
  • Je adviseert zelfstandig, kunt onderhandelen en je biedt praktische oplossingen voor de arbeidsrechtelijke vraagstukken van onze cliënten.
  • Je verplaatst je moeiteloos in de positie van onze cliënten en weet wat er speelt binnen de branches van onze cliënten.
  • Je bent goed in het onderhouden van bestaande cliëntencontacten en in het enthousiasmeren van nieuwe cliënten.
  • Je denkt mee over voortdurende optimalisering van onze dienstverlening, de toekomst van onze organisatie en over jouw eigen rol daarin.
  • Je hebt inzicht en je beschikt over de vaardigheden die het vak van arbeidsrechtjurist binnen een ondernemersgerichte dienstverlening van jou vraagt.
  • Je bent commercieel ingesteld alsook een prettige en vlotte gesprekspartner.

Je motivatie met CV, zo mogelijk vergezeld van (een link naar) een persoonlijke videopresentatie, kun je via de e-mail sturen naar: info@arbeidsrechtservice.nl. Voor meer informatie kun je ons ook bellen en vragen naar Björn Berden.

Kom met ons in contact

Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden voor uw situatie te bespreken.

8 + 12 =