Over Arbeidsrechtservice

Van u als ondernemer, accountant en HR-professional wordt tegenwoordig steeds meer kennis en kunde verwacht op het gebied van het arbeidsrecht. Een vakgebied dat immers continu in ontwikkeling is. Arbeidsrechtservice vindt het belangrijk dat u als ondernemer, HR-professional of accountant zo veel mogelijk kunt doen waar u energie van krijgt. Daarom ontzorgt Arbeidsrechtservice u op het gebied van arbeidsrechtelijke vraagstukken, zodat u zich kunt bezighouden met uw core business.

Met onze vakkundige en behulpzame werkwijze ontzorgen wij u

Wij zijn bedreven in het arbeidsrecht. Klanten vertrouwen op ons vanwege onze specialistische juridische kennis en kunde. Ontwikkelingen binnen het arbeidsrecht volgen wij voor u op de voet. Op die manier kunnen wij u altijd van het juiste advies voorzien.

Onze klanten verdienen allemaal de meest deskundige behandeling. Doordat wij gespecialiseerd zijn in het arbeidsrecht onderscheiden wij ons én kunnen we net dat beetje extra geven.

Arbeidsrechtservice is een dienst van Advocatenkantoor Berden.

Onze kernwaarden

Vakkundig

Wij zijn bedreven in ons vak. Door onze kennis en kunde vertrouwen onze klanten op ons. Ontwikkelingen binnen het vakgebied worden door ons op de voet gevolgd.

Onze klanten verdienen allemaal de meest deskundige behandeling. Met ons specialisme in het arbeidsrecht onderscheiden wij ons van andere kantoren én kunnen we net dat beetje extra geven.

Win-win

Bij Arbeidsrechtservice denken wij het liefst in win-win situaties. Elke dag streven wij ernaar om het beste resultaat voor werkgevers én hun werknemers te behalen.

We vinden het belangrijk om onze klanten te voorzien van de beste, actuele informatie en tools op het gebied van het arbeidsrecht. Dit doen we met veel toewijding en aandacht.

Behulpzaam

Wij zijn toegankelijk en benaderbaar voor iedereen. Wij hebben oprechte interesse in organisaties én de mensen daarachter. Naast juridische kennis hebben wij ook altijd aandacht voor de menselijke kant van de zaak.

Door écht te luisteren naar onze klant kunnen wij optimaal ontzorgen en samen de beste resultaten bereiken.

Kom met ons in contact

Heeft u vragen over onze service? Neem dan contact met ons op!

2 + 10 =